Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Kunstfilm i Hvidovre C

Kunstfilm i Hvidovre C
Hvidovre Kunstråd søsætter et nyt filmprojekt for alle aldre i samarbejde med Hvidovre C. Fra lørdag d. 8. marts kan Centerets besøgende opleve en af verdens mest roste kunstfilm - den humoristisk kortfilm Der Lauf Der Dinge - ved indgangen ud mod Hvidovrevej.
28. februar 2014

Dominoeffekt 

En sort plasticsæk, der hænger i en snor, drejer om sin egen akse og nærmer sig langsomt et bildæk. Da sækkens bund rører ved toppen af dækket, begynder det at trille, og der opstår en kædereaktion af sjove, overraskende og opfindsomme anordninger. 

Kortfilmen hedder: ”Der Lauf der Dinge” og er skabt af schweiziske Peter Fischli og, nu afdøde, David Weiss tilbage i 1987. Filmen viser dominoeffekten af en række snurrige Storm P.-konstruktioner, bestående af boblende væsker, brændende genstande og væltende skrammel. 

Formålet med at vise filmen i Hvidovre C, er at rykke kunsten ud til borgerne – direkte ind i en sammenhæng, hvor man normalt ikke forventer at opleve kunstværker. Her er dog ikke tale om en kunstfilm i traditionel forstand, men derimod en humoristisk og imponerende visuel oplevelse, der fanger børn og unge. 

Filmen har ingen decideret handling. Fokus ligger i stedet på maskinens udvikling, skridt for skridt. Det er således ikke en film, som kræver konstant opmærksomhed, men i stedet et sjovt indslag, der kan fange kundernes interesse i forbifarten.

Filmen skydes i gang lørdag den 8. marts, hvor Hvidovre Kunstråd vil være til stede. Du kan opleve kortfilmen ved indgangen ud mod Hvidovrevej og møde Kunstrådet fra kl. 11-14.

Filmen kan opleves: 
Lørdag d. 8. marts - søndag d. 23. marts i Hvidovre C, Hvidovrevej 57.